Γιατί εμάς

Έχετε κουραστεί να συναντάτε ακατάλληλους ανθρώπους μέσω διαδικτυακών συναντήσεων και party για εργένηδες?

Θα προτιμούσατε να αποφύγετε αυτές τις υπηρεσίες και να έρθετε σε επαφή με ένα χώρο που θα ασχοληθεί εξατομικευμένα με την δική σας περίπτωση?

Αν ναι, το Γνωριμίες Online είναι ο  πιο διακριτικός και ασφαλέστερος τρόπος για όλους εσάς που βαρεθήκατε τις ανούσιες επαφές δίχως νόημα… Σας δίνουμε την ευκαιρία να συναντήσετε αξιόλογα άτομα χωρίς να χάσετε πολύτιμο χρόνο, τα οποία θα ανταποκρίνονται πλήρως στις προσδοκίες σας.

Μην ξεχνάμε ότι η συνάντηση με το ταίρι σας θα πρέπει να είναι διασκέδαση. Γίνε μέλος στο Γνωριμίες Online σήμερα και αφήστε την αναζήτηση σε εμάς, ώστε να μπορείτε να βγείτε και να απολαύσετε τις ομορφιές της ζωής.

Έχουμε αποκτήσει χιλιάδες ενδιαφέροντα μέλη σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, αφού συνεργαζόμαστε και με τα πιο μεγάλα και επώνυμα γραφεία Γνωριμιών, Πανελλαδικά και Παγκοσμίως! Είμαστε ο πιο επιλεκτικός διαδικτυακός χώρος γνωριμιών, γιατί παρακολουθούμε κάθε μέλος προσωπικά και με αυτόν τον τρόπο κερδίζουμε την εμπιστοσύνη από τα πολυάριθμα μέλη μας χτίζοντας επιτυχή και μακροχρόνια σχέση!

Μέσα από την τεράστια βάση δεδομένων, θα ανακαλύψετε ακριβώς αυτό που ψάχνετε, αποφεύγοντας τη σπατάλη χρόνου και χρήματος σε υπηρεσίες που χρονολογούνται και δεν λειτουργούν.

Διακριτικότητα & Εχεμύθεια

Δεν θα χρειαστεί ποτέ να νοιαστείτε ότι η φωτογραφία ή τα προσωπικά σας στοιχεία δημοσιεύονται ηλεκτρονικά. Θα συμβουλευτείτε όποτε επιθυμείτε έναν σύμβουλο σχέσεων, από το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό που συνεργαζόμαστε, σε μια ιδιωτική και εμπιστευτική συνομιλία. Οι εξατομικευμένες  συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν χωρίς να αποκαλυφθεί το επώνυμό σας, η φωτογραφία, ο χώρος εργασίας ή άλλα προσωπικά σας στοιχεία, μέσω skype.

Πολύ λογικά Κόστη με τις εξής συνδρομές :

1 μήνας : 25,00€ + 24% ΦΠΑ = 31,00€

2 μήνες : 50,00€ +24% ΦΠΑ = 62,00€

6 μήνες : 120,00€ +24% ΦΠΑ = 148,80€

12 μήνες : 200,00€ +24% ΦΠΑ = 250,00€

Αφού ολοκληρωθεί η εγγραφή του μέλους, επιλέγει ποιο διάστημα συνδρομής θα ακολουθήσει από τα παραπάνω.

Τρόποι Πληρωμής

1) Web Banking. Αριθμός Λογαριασμού ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 630/001505-97 – ΙΒΑΝ: GR80 0110 6300 0000 6300 0150 597
2) PayPal

 

 

SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

 
×
CREATE ACCOUNT ALREADY HAVE AN ACCOUNT?
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up